Jeg arbejder med mennesker, ikke diagnoser.
Min rolle er egentlig at være diplomaten mellem den del af klienten, der ønsker forandring og den del af samme klient, der holder fast i alt det gamle, fordi det kendte virker trygt.

watercolor-wallpapers-10.jpg
 

Sjæl & Krop,
Ånd & Sind

Med udgangspunkt i psyke og fysik, hjerne og hjerte, bevidsthed og under/overbevidsthed og deres evige vekslen imellem hinanden arbejder jeg med dig frem mod en dyb indre tryghed og tillid til dig selv på alle niveauer. Så du mærker, at alt er, som det skal være.

Jeg hedder Nina og er en livserfaren kvinde på 52 år. Jeg er uddannet lærer, heilpraktiker og kranio-sakralterapeut.

Gennem mine 14 år som terapeut har jeg med inspiration fra mine klienter udviklet et forløb, som i den grad kan rykke krop, sind og ånd!

 
71935023_2539768366114072_4835259196695904256_n.jpg
 
 

one2one
RETREAT

Her har du muligheden for at arbejde intensivt med dig selv i 5 dage. Kun dig og din helt private terapeut, nemlig mig.

Sammen planlægger vi lige det, som du har brug for.

Der er mange veje til din optimale transformation. Det at give din krop mulighed for at vende tilbage til at kunne regulere og heale sig selv, kræver nogle gange en mentor, der kan spejle og guide dine processer.

Forløbet skræddersyes helt efter det du har brug for og vil arbejde med.

watercolor-wallpapers-8.jpg
 
 

Klienthistorier

Jeg husker tydeligt mit første møde og min første behandling hos Nina. Jeg havde en nerve i klemme i lænden og det var smertefuldt at gå...Efter behandlingen var jeg gående og noget forbavset over at så stort et skift kunne lade sig gøre på blot en enkelt behandling...Det som jeg værdsætter ved Nina er hendes holistiske og medmenneskelige tilgang. Jeg oplever hende fintfølende, empatisk og meget vis i sin formidling. Det betyder meget at hun rummer både menneskelig indsigt og en professionel anatomisk viden, hvilket gør mig tryg og tillidsfuld.

THOMSEN


Jeg var i forbindelse med et stressforløb klient hos Nina. Min oplevelse var ovenud positiv, og jeg oplevede allerede efter min første konsultation fremskridt. Nina er som behandler varm og lyttende, og hendes hænder og intuition er uovertruffen.

MIA BEN-AMI

Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer gennem tiden, men det har hver gang slået mig, at jeg enten har arbejdet med kroppen isoleret, eller med psyken isoleret. Ingen steder har jeg mødt den tilgang, som Nina repræsenterer, hvor krop og psyke ses som en helhed, og hvor der tages hånd om det hele på en gang. For mig har behandlingen udviklet sig fra at handle om fysiske symptomer til at handle om at finde indre ro og livsglæde.

KATHRINE

 
 

Vi er forbindelsen mellem jord og himmel.

Magnetfelter påvirker vore celler. Alle vore celler har en nord og en sydpol. Nogle gange mærker jeg kroppe, hvor alle cellerne er rystet rundt og ligger hulter til bulter med alle deres nord og sydpoler strittende i alle retninger. Så har klienten det ikke godt, mildt sagt!

Det er så skønt at opleve hvor hurtigt og velvilligt det hele falder på plads og hvorledes alle cellerne “glatter ud” og finder retning igen under en behandling. Kroppen kender og husker dit “originale bedste” og ønsker sig (og dig) tilbage til denne homøostase. Når du og din krop er dér sker alt næsten af sig selv, roen falder på, cellerne renser ud, og jordforbindelsen strømmer gennem dig op i universet samtidig med at den guddommelige energi skyller igennem dig ned i jorden. Du er atter et lodret menneske i en vandret verden og selvregulering og healing er atter igang.

 
flipped 01.jpg
 

Klinik I svendborg

Klinikken er åben daglig efter aftale.

Tlf.: 41 40 00 62
ngterapi@gmail.com

Skattergade 19b, 5700 Svendborg