Kærlighedseliksir

 
 

Kærlighedseliksir øvelsen


Dengang du blev skabt og gik fra to celler til en million celler, blev der, af dig, i dit hjerte, skabt en kærlighedseliksir. Fordi den er skabt samtidig med alle dine celler i kroppen, så har den direkte adgang til hele din krop helt ind på mindste celleniveau.
 
Eliksiren virker: 
  • Nærende, helende og beskyttende.
  • Den kan kun bruges af dig, til dig.
  • Den kan ikke bruges op.
  • Den er utrolig powerful og kan bruges til både konkrete fysiske justeringer og til mentalt, psykisk, energetisk boosting.
Først skal du finde din egen eliksir. Så skal du nære hjertet selv. Dernæst kan du bruge den når som helst og hvor som helst.
 
Start med at ligge dig godt tilrette:
- Tag tre gode dybe vejrtrækninger.
- Mærk effekten og afslapningen.
- Nu lader du dit indre blik glide ned omkring dit dejlige, kærlige hjerte. Du beder om, at få lov til at se denne eliksir.
Der er ingen konkrete måder den ser ud på, men ofte er den i en lille flaske eller beholder, nogle gange er det et dyr der kommer med det, andre gange ser man bare en farve, eller en luftart.
Ligegyldigt hvad der dukker op, når du henvender dig til hjertet og beder om at se din kærlighedseliksir, ja så er det det første billede der dukker op.

Nu lader du Eliksiren omslutte dit hjerte og nære hjertet selv. (Husk ALTID at starte med dette)
Dernæst, kan du lade Eliksiren flyde derhen, hvor du mærker der er brug for det.
Du kan også "tanke" hele kroppen op. På denne måde vil du automatisk booste hele dit system.
Hvis du har lyst kan du for sjov mærke efter på en scala fra 0-10 hvor højt du elsker dig selv, både før og efter visualiseringen.
 
 
NG Terapi v/Nina Grønning | Skattergade 19B, 5700 Svendborg  | Tlf.: 41 40 00 62 | ngterapi@gmail.com