Kort fortalt

Jeg arbejder med mennesker, ikke diagnoser.

Min rolle er egentlig at være diplomaten mellem den del af klienten, der ønsker forandring og den del af samme klient, der holder fast i alt det gamle, fordi det kendte virker trygt.

Foruden Kranio-Sakral terapien, som er mine behandlingers udgangspunkt, bruger jeg alt, hvad jeg har med mig fra Heilpraktikken og læreruddannelsen, og alle de erfaringer mine  tusindvis af klienter gennem de seneste 14 år har bidraget med.

Jeg tager ALTID udgangspunkt i kroppen, som den er her og nu. Jeg laver sjældent et færdigt behandlingsforløb eller planlægger forud. Den krop, der kommer i klinikken i dag, er en helt anden end den, der gik fra klinikken sidst.
Det er super vigtigt at møde krop og sjæl lige nu.

Naturen i os, os i naturen

Vi er naturen. Vi er ikke bare en del af den. Vi er ikke separat fra noget andet. Alt er forbundet. Når vi tænker eller ER I den forståelse, kan vi ikke være ensomme.

Mine personlige observationer
Tillid og tryghed er de vigtigste komponenter for en relation. Både relationen mellem klient og terapeut, men så sandelig også  klientens egen tillid til sig selv. Jeg tror tit, det er her, den store nøgle til forandring og transformation ligger. Når man bliver sin egen bedste ven, sin egen mest omsorgsfulde forælder og sin egen nærmeste og ærligste coach, så sker der forandringer, som næsten kan virke mirakuløse. Både fysisk, psykisk, mentalt og åndeligt. Ting falder på plads, roen falder på, og alt føles mere enkelt og lettere at være en del af. Så sker “kvantespringene”, og livet bliver fyldt med små og store momenter af dybfølt taknemmelighed.

 

PRISER

Voksne pr. behandling
750 kr. | Varighed ca. 60 min.

Børn pr. behandling
400 kr. | Varighed ca. 30 min.

Børneklippekort | 5 behandlinger    1.700 kr.         

Familieklippekort | 5 behandlinger  3.300 kr.
Max. 2 børnebehandlinger på 1 voksen behandling.

One2one retreat  9500 kr. for en person. 15000 kr. for to personer | Varighed 5 døgn

Skypesession spirituel og intuitiv mentoring 500 kr. | Varighed ca. 60 min.


Åben alle dage efter aftale. Ring og bestil tid på tlf. 41 40 00 62

Du er altid velkommen til, uforpligtende, at kontakte mig om mulighederne for at behandle netop dine eller andres "skavanker"


Afbud:
Ved afbud under 24 timer før en behandling betales 50% af prisen for en behandling. Hvis jeg finder en anden, der kan få den afmeldte tid, er der selvfølgelig ingen betaling.

 
 

- Kranio-Sakral Terapi -

 
 

Er en nænsom behandlingsform, der giver kroppen mulighed for at fungere bedre og dermed øge dit velbefindende.
Den blide og dybtgående manuelle behandlingsform samarbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at genoprette ubalancer og dermed støtte kroppens evne til selvhelbredelse.

Kranio-Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinalvæske (rygmarvsvæske), muskler, bindevæv og organer. Behandlingen har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet, og dermed en effekt på hele kroppen. Behandlingensformen bygger på, at kroppen bliver ”hørt og imødekommet” af terapeuten, der med sine hænder arbejder med de mærkbare rytmer i kroppen. Terapeutens respektfulde måde at møde kroppen på gør, at kroppen aktivt giver slip på sine bevidste og ubevidste spændinger.

Mennesker i alle aldre kan have gavn af Kranio-Sakral Terapi.
Børn kan have større eller mindre traumer efter fødslen. Nyfødte kan have spændinger især i nakken. Disse spændinger kan forhindre hovedet i frit at bevæge sig til begge sider og dermed give flade eller skæve baghoveder. Spændingerne kan også forårsage uro i kroppen, kolik, besvær med at sutte og sove. Hos de lidt større børn kan traumerne udtrykke sig som trivselsproblemer, mellemørebetændelse, talevanskeligheder, hovedpine, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, inkontinens og stress. Børn er ofte meget modtagelige for Kranio-Sakral Terapi. Man kan derfor opnå gode resultater ved relativt få behandlinger. Børnene kan behandles fra de er få dage gamle.

Hvordan foregår behandlingen?
Du kan forvente, at behandlingen indledes med en samtale om, hvorfor du kommer, samt optagelse af journal. En behandling varer cirka en time, hvor du ligger afslappet på en briks, mens behandleren med nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, især omkring hoved, rygsøjle og bækken. Du vil ofte opleve en dyb afspænding, en nærmest meditativ tilstand. Hvis der kommer en følelsesmæssig reaktion på, at du giver slip på en spænding, er terapeuten klædt på til at lytte til dig.

Bivirkninger?
Som reaktion på behandlingen kan du opleve en efterfølgende udrensning af kroppen, forbigående træthed og lignende. Dette er mest udtalt de første par døgn efter behandlingen. Disse reaktioner er tegn på, at kroppen begynder at slippe sine problemer.

Enkelte gange er én behandling nok, men når der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må der påregnes flere behandlinger. Du kan dog forvente at mærke positive forandringer inden for de første 3 behandlinger. Kranio-Sakral Terapi kan uden problemer kombineres med andre alternative og traditionelle behandlingsformer.

Hvad virker KST ikke på Det kan være svært for mig at se hvad KST IKKE virker på. Jeg kunne her lave en lang liste over symptomer, som jeg har erfaret, behandlingerne har effekt på, men jeg tænker faktisk, at grunden til behandlingerne hjælper så bredt er, at stort set alt udspringer af en eller flere former for stresstilstande i kroppen. Derfor har behandlingerne næsten altid effekt. Men det er, som med alt andet ikke svaret på alt, det er selvfølgelig heller ikke en behandlingsformen for alle. Jeg oplever klienter der ikke mærker stor effekt, dem sender jeg hurtigt videre, så de kan finde den hjælp de har brug for.