KLIENTHISTORIER

Thomas

Jeg husker tydeligt mit første møde og min første behandling hos Nina. Jeg havde en nerve i klemme i lænden, og det var smertefuldt at gå. Efter behandlingen var jeg gående og noget forbavset over, at så stort et skift kunne lade sig gøre på blot en enkelt behandling. Det som jeg værdsætter ved Nina, er hendes holistiske og medmenneskelige tilgang. Jeg oplever hende fintfølende, empatisk og meget vis i sin formidling. Det betyder meget, at hun rummer både menneskelig indsigt og en professionel anatomisk viden, hvilket gør mig tryg og tillidsfuld. Jeg har ofte anbefalet hende til andre, og det vil jeg fortsætte med.

 
Screenshot%252B2019-10-06%252Bat%252B20.08.49.jpg

Sabine

Da jeg kom til Nina, var jeg meget stresset. Min mand var blevet meget syg, og alle de ture på sygehuset, hvad ville der ske?
Uvished, usikkerhed, forvirring og sorg, den perfekte cocktail til stress og grobunden til udbrændthed lurede....
Mine symptomer har været ondt i ryggen og i maven, samt uro, forvirring, svært ved at koncentrere mig og enorm træthed og tristhed.

Ved Ninas hjælp fik jeg så meget ro i krop og sjæl, at jeg kunne hjælpe min mand, især det sidste år inden han gik bort.

Efter hans død klappede jeg helt sammen af udmattelse og afmagt. Der stødte hjerteflimmer til og en træthed, der var helt ubærlig.
Ved Ninas hjælp har jeg fået det bedre fysisk, mere og mere ro og det, der har været godt for mig, er også alle vores snakke på det spirituelle plan. Det er så befriende at få øje på alle sammenhængene i hvad jeg tænker, føler, oplever og sanser. Det har givet mig forståelsen af, hvor stor betydning det har at være tro ved sig selv og åben og kærlig overfor sine udfordringer. Jeg kan atter tage mig af mig selv igen, kærligt og fuld af feel good.

Jeg vil helt sikkert bruge Ninas behandlinger forebyggende.


Nathalie

Jeg kontaktede Nina, da min tinnitus pludselig meldte sig med fuld kraft efter flere års tavshed. Jeg befandt mig ikke på et særligt godt sted i livet på grund af mange forskellige ting, og hele mit system var i oprør. Jeg følte mig heller ikke helt sikker på, at jeg befandt mig i min egen krop på det tidspunkt, når jeg kigger tilbage. Jeg var desperat og meget ked af det.

Nina hjalp mig med at finde ind til en masse gamle traumer, som jeg havde pakket væk. Hun hjalp mig med at kigge indad i mig selv på en ærlig og kærlig måde.
Hun hjalp mig tilbage til mig selv på alle planer: kropsligt, mentalt og spirituelt.
Mange af de ‘problemer’ jeg havde haft i mange år, begynde at smelte væk eller forsvandt helt. Dette skete i takt med, at jeg genvandt det positive samarbejde med mig selv.
Lidt mere end et år senere var jeg en ny person.
Jeg lavede store forandringer i mit liv og Ninas support har været en væsentlig del af min udvikling, faktisk en katalysator.
Tinnitussen er der stadig , dog høres den i andre frekvenser, men min evne til at finde ro i mig selv og deale med det er ca. 1000% bedre.

Nina har hjulpet mig med at finde tillid til mig selv, universet og alt det ind imellem. Hun er en fantastisk behandler, og jeg værdsætter hendes ekspertise meget højt.
Vigtigt er dog også at fortælle, at jeg ikke føler mig afhængig af hende på nogen måde. Dette er for mig en vigtig del af en klient/behandler relation.
Nina har givet mig så mange gode værktøjer at arbejde med og har hjulpet mig med til at finde ind til en fintfølende sarthed. En sansning, der gør mig i stand til, at jeg lytter til, hvad min krop og sjæl har at sige. Jeg er "in progress", fuld af positiv forventning og kan mærke, det går bedre og bedre!

Hvis jeg ikke var flyttet til et andet land, ville jeg blive ved med at komme til Nina ind imellem for at booste mine egne processer.


Nicoline

Da jeg mødte Nina første gang, var jeg meget syg. Min krop var syg af et langt liv med stress, overforbrug af mine ressourcer og kroppen havde sagt stop.

Mit sind var skrøbeligt og ængsteligt efter lang tid sygdom - min krops immunforsvar var overaktivt, jeg havde nedsat kraft i dele af kroppen og nerveskader efter infektioner i centralnervesystemet - mit fordøjelsessystem var på vej til operation, og jeg var på flere niveauer opgivet af lægevidenskaben. Jeg havde mistet min livsenergi, min arbejdsevne, og mit liv som mor, hustru og som mig. Generelt var min livskvalitet stærkt begrænset, og jeg endte som førtidspensioneret.

I dag - snart 5 år efter, har jeg været på en lang alternativ rejse. Der har været pauser i forløbet af kortere og længere varighed. Ninas bidrag har været blandt andet at afstresse min krop. Det er tydeligt, at min krop kender Ninas vidunderlige hænder og har tillid til, det hun gør, og det terapien udløser ...eller forløser.

Ninas behandlinger er blide, helt i kontakt med kroppens formåen, og det har skabt mange forløsninger af spændinger, som eksempelvis har bevirket umiddelbare forandringer i form af nerveskader, som er helet, og føleforstyrrelser som er forsvundet igen.

På det mentale plan har jeg oplevet, at Ninas behandlinger har understøttet min interesse for mig selv, skabt større forståelse for min krops reaktioner og især en større ømhed for den virkning, mit udfordrende liv har haft på min sygdom. Det har medvirket til, at jeg har skabt ændringer i mit billede af mig selv og mine grænser i forhold til omverdenen.

Jeg er stadig ikke, den jeg var - men jeg er på alle parametre bedre, og min livskvalitet og mine drømme er for opadgående. Jeg oplever, at Nina med sin empati, sin spirituelle vinkel og sin respekt for den virkelighed, mennesker hver især har, evner at tale til det menneske, vi er inderst inde. Det menneske, som evigt har drømmen om, at vi lever et selvkærligt liv med modet til at gøre det, som vi har lyst til, og som nærer os.

Nina har evnen til at inspirere og skabe lyst til udvikling, og hendes hænder er i mine øjne fulde af magi.


Kathrine Bøgh

Jeg har været klient hos Nina ad flere omgange over en længere årrække. Første gang jeg kom til hende var på grund af fysiske smerter i min ryg og nakke efter en diskusprolaps i ryggens brystdel. Jeg døjede med hovedpine og smerter i skuldre, nakke og ryg. Behandlingen tog hurtigt en drejning fra kun at handle om de fysiske symptomer til også at rumme psykiske og mere åndelige aspekter.

Under det første behandlingsforløb levede jeg et travlt liv med mand, små børn og rigtig meget arbejde. Jeg følte mig jævnt stresset og presset, selvom jeg kort forinden havde sagt mit faste 8 til 16-job op, fordi jeg kunne mærke, at jeg skulle en anden vej i livet. Lynhurtigt havde jeg dog fået booket arbejdskalenderen op med nye opgaver, så selvom arbejdspladsen var flyttet hjem i min private bolig, var det status quo med travlhed og stress – jeg tænkte, at det bare var sådan, mit liv var. Der er ingen tvivl om, at jeg, ved at sige min faste stilling op, var på vej mod et liv, hvor jeg var mere tro mod mig selv. Jeg kunne dog ikke se vejen og troede heller ikke helt på, at jeg kunne lykkes med at leve som selvstændig. Så jeg famlede mig frem i blinde og sagde ja til alle arbejdsopgaver, der kom min vej uden rigtigt at vide, hvilken vej jeg skulle gå.

Jeg havde et indgroet mønster, hvor jeg var rigtig god til at præstere og levere det, som andre forventede. Altid et skridt foran for at gøre andre mennesker tilfredse – og for at høste den anerkendelse, jeg kunne hente ved det. For kun at haste videre til næste arbejdsrus. Et mønster, jeg havde svært ved at få øje på selv, for det var så fast en del af det at være mig, at jeg end ikke tænkte over det. Nina spottede det med det samme og påpegede det overfor mig – dog uden at jeg rigtigt forstod, hvad hun mente. Jeg overtrådte mine egne grænser gang på gang, selvom min krop med prolapsen i ryggen og de mere eller mindre kroniske smerter nok så fint havde forsøgt at give mig et vink med en vognstang. I min optik var der ingen sammenhæng mellem min fysik og min psyke. Jeg blev heldigvis klogere hen ad vejen.

Da første behandlingsforløb hos Nina sluttede, stod jeg tilbage med en følelse af enorm styrke. Jeg følte, at jeg havde fundet min vej – men det viste sig, som årene gik, at der var nogle skridt at gå endnu. Derfor opsøgte jeg Nina igen – og igen. Det har været en proces, der har taget noget tid, men i dag står jeg lige der i mit liv, hvor jeg gerne vil stå fuld af taknemmelighed og med en – for mig – ret ny tro på mig selv. Jeg arbejder i øvrigt stadig som selvstændig, nu på sjette år, så jo, jeg kunne godt. Jeg ryger stadig ind i mine gamle mønstre, og jeg døjer stadig med hovedpine og rygsmerter lejlighedsvis. Men i dag har jeg lært at se mine fysiske symptomer som små alarmklokker, der ringer, når jeg presser mig selv for meget. De fortæller mig, at det er tid til at bremse op og lægge luft og alenetid ind i kalenderen – og det kan jeg heldigvis ret let gøre som selvstændig.

Udover selve kraniosakral-behandlingen har jeg hos Nina gennem årene arbejdet med mentale billeder og øvelser til at finde ro og opbygge selvværd. Alt sammen for at lære at mærke mig selv og ikke mindst – at lære at holde fast i mig selv. For mig har behandlingerne hos Nina handlet om at åbne op for nuancerne i mit liv – at turde lukke op for følsomheden i mit sind og se den som en styrke fremfor en hæmsko. Jeg har arbejdet med at udvide opfattelsen af, hvad det gode liv er, og at finde min egen sandhed og turde stå ved den – uanset hvad folk omkring mig måtte mene. Det har været – og det er stadig – svært, men det er det hele værd.

Jeg tror, at jeg i mange år endnu fortsætter som klient hos Nina – om ikke andet så for at få et serviceeftersyn lejlighedsvis. Jeg mener, at effektiv behandling først og fremmest handler om tillid. Jeg har hundrede procent tillid til Nina, og det har jeg haft fra første behandling. Hun er respektfuld, omsorgsfuld og ærlig på en meget taktfuld måde. Og ikke mindst er hun knivskarp til at fornemme årsagssammenhænge og guide i den rigtige retning – på en måde, hvor man som klient selv finder vejen under kyndig vejledning og i trygge rammer.

Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer gennem tiden, men det har hver gang slået mig, at jeg enten har arbejdet med kroppen isoleret, eller med psyken isoleret. Ingen steder har jeg mødt den tilgang, som Nina repræsenterer, hvor krop og psyke ses som en helhed, og hvor der tages hånd om det hele på en gang. Jeg glæder mig hver gang, jeg skal til Nina, og jeg går derfra hver gang med en følelse af ny indsigt og forståelse. Så for mig har behandlingen udviklet sig gevaldigt over årene fra at handle om fysiske symptomer til at handle om at finde indre ro og livsglæde.

Det vil være individuelt fra person til person, hvor langt et forhandlingsforløb man har brug for. Jeg tror, der vil være mange fordele at hente ved et mere komprimeret forløb, hvor man får mulighed for at arbejde koncentreret og fokuseret med de tematikker, der dominerer i ens liv.

 

Gitte Grøndahl

Jeg opsøgte Nina, fordi jeg har haft forskellige fysiske udfordringer som spændinger i kæbe, nakke, skuldre og mén efter hovedtraume. Jeg vidste godt, at mine fysiske symptomer hang sammen med nogle psykiske udfordringer, som jeg tumlede med efter et turbulent parforhold. Nina tog så fint hånd om både mine fysiske og psykiske udfordringer.

Jeg forstod med Ninas tilgang, hvordan det hele hang sammen og blev med Ninas hjælp klar til at slippe. Jeg elsker Ninas måde at arbejde på. Hun jonglerer så fint mellem de helt fysiske videnskabelige teknikker over til det healende og mere intuitive felt, hvor hun virkelig også har store evner. Det hele foregår med stor respekt, blidhed og masser af hjerteenergi. Nina kan noget ganske særligt og har hjulpet mig igennem nogle dybe processer.