Hvad angår virkeligheden /
Respectful Collaboration

En bog om at danne bro mellem sundhedsvæsenet og de alternative behandlere. Ti klienter, en læge og en kranio-sakralterapeut.

En tankevækkende række beretninger om, hvordan alternativ behandling supplerer den etablerede lægeverden. 

Ti mennesker med hver deres lidelser og sygdomme, som det traditionelle behandlingssystem ikke for alvor kan hjælpe, fortæller her deres historier om, hvordan de med kranio-sakralterapi opnår mærkbare forbedringer efter få behandlinger. 

Kranio-sakralterapeut Nina Grønning har med sin bog taget nogle betydningsfulde skridt mod at forene den alternative verden med det etablerede sundhedssystem. Hun har udarbejdet bogen i samarbejde med læge Frederik Vestergaard, der følger og kommenterer hver enkelt forløb.

 

Forlaget NG
Nærværende bøger

NG Forlag udgiver bøger med fokus på nærvær i ordets bedste betydning. Vi udgiver bøger, der taler til mig og dig, og som udspringer fra hjertet af forfatteren.

Mit forlag udgiver også andres bøger. 
Ring og få en uforpligtende snak om, hvad du har på hjerte, og hvad jeg kan tilbyde.

Tlf. (0045) 41 40 00 62 eller mail: forlaget.ng@gmail.com


 
 
 


Kaffe-sakral-mik

Bliv vært/værtinde ved et "kaffe-sakral-mik-arrangement"

  • Find min. 5 max. 7 personer, som du tror vil have godt af/have interesse for at få bedre kendskab til denne behandlingsform.

  • Jeg kommer og fortæller om, hvad KST er, hvad det kan, og hvorfor det er så effektfuldt. Derefter giver jeg alle gæsterne en lille prøvebehandling (15-20 min. Jeg har selv briks med.)

  • Du lægger hus til, giver kaffe og kage, eller the og frugt. Du får 50% rabat på en behandling af mig.

  • Dine venner betaler 100 kr. for arrangementet, pengene får de igen, hvis de bestiller en behandling hos mig.