72193104_447875452497108_7067096586504896512_n.jpg
 

Om mig

Jeg er født nysgerrig, og jeg har det som en fisk i vandet, når jeg behandler. Altid åben, lyttende og modtagende for alle de komponenter, der tilsammen hjælper klienten og mig på sporet af helbredelse og forøget livskvalitet. Det er vel nok nærmest en slags detektivarbejde, vi laver sammen!

Da jeg havde arbejdet som fuldtids KST terapeut i 7 år, valgte jeg at taget en videreuddannelse i KST til dyr. I den forbindelse besluttede jeg mig for at uddanne mig som telepatisk dyrecoach. Det var I starten enormt grænseoverskridende, da jeg ikke troede, det var muligt at telepatere og arbejde med clairvoyance. Jeg har selv tidligere gjort grin med "den slags".
Men, ja... Det er så faktisk muligt! Og det er egentlig ganske let og ligetil, alle kan lære det, det ligger naturligt i os alle, vi har brugt det som urfolk, men bare glemt det. Jeg har hjulpet mange dyr og deres ejere, og dyrene har hjulpet mig på vejen til at se, mærke og forstå min egen intuition, og det er jeg evigt taknemmelig over.

Jeg bruger nu alle lag af kommunikationens mange niveauer og veje, og det hjælper både mig og klienterne. Både de tobenede og de firbenede.

 
 
 

- Måden jeg arbejder på -

Disse teknikker er helt unikke og hjulpet godt på vej af en masse universel visdom og så selvfølgelig mange års erfaring indenfor feltet.
"Når du lærer at lytte til kroppen, når den hvisket, undgår du, at den råber! " er et af mine mottoer.

Jeg supplerer også med kostråd, vitamin- og mineralanbefaling samt homøopati, akupunktur, mindfulness og helt jordnære tips og tricks.

For mig findes der efterhånden ikke noget, jeg vil kalde overnaturligt. Alt er naturligt, og det gamle begreb “overnaturligt"  tror jeg, er opstået for mange år siden i forbindelse med religionerne og hekseafbrændingerne.
Jeg har selv været (og er stadig) en jordnær pige med både ben i næsen og begge mine ben plantet solidt i jorden. Jeg har gennem årene som terapeut bare flyttet min opfattelse af, hvad der er muligt, og hvad energi og spirituel bevidsthed også kan bidrage med i forhold til krop og sundhed.

Jeg tror, at kroppen gør dig syg for at gøre sig rask. Den viser tegn på, at noget ikke fungerer, som det skal for at give dig mulighed for at hjælpe dig selv tilbage i en bedre udgave.

Det kan både være fysiske, psykiske og mentale reaktioner/signaler.
Når klienten kommer til mig, er der typisk gået en rum tid med disse symptomer (ofte år), måske flere symptomer er stødt til, og vores normale sundhedsopdragelse har ofte lært os at disse symptomer ikke har noget med hinanden at gøre. Som heilpraktiker og holistisk terapeut ser jeg lidt anderledes på dette.

Når folk har gået længe med deres smerter, fordøjelsesproblemer eller uigenkendelige psyke, udvikler det hurtigt afmagt, frustration og ikke mindst stress i systemet. Derfor er den første behandling ofte en god grundig samtale og en god afstressende behandling. En væsentlig del af min tilgang til kroppen er at lære klienten at forstå kroppens sprog, lære at lytte til den indre visdom og derved genvinde tilliden til og samarbejdet med sig selv igen.